Wireless zone

Web faqe favorite
Radio Viciana

Radio Viciana ësht një radio e pasur me muzikë të zgjedhur shqipe duke vizituar kët web faqe ju mund të argëtoheni si dhe mund ti përshëndetni të afërmit e juaj direkt në radio ku do që jan.

 

IllyriaOnline

IllyriaOnline ësht një portal shqiptar i pa zavendsueshëm tërsisht shqip aty mund të gjeni materjal të ndryshm që ja vlen ta vizitoni.

 

 

KosovaNet

KosovaNet ësht forumi më i frekuentura shqiptar qdo ndihm që ju duhet lidhje me kompjuter internet aty i gjeni.

 

 

Motel Safari

Motel Safari gjendet në Smrekonicë (vushtrri) magjistralit

Prishtinë - Mitrovicë

 

   
 

 

 

1