Wireless zone

Paneli kontaktues
photo three

Samir Veseli

Tel: 044 236 966 / 049 358 595

Orari i punës 09 - 18

Të dielen nuk punojmë

‎Mbështetja teknike

‎044539388 / ‎049452286

 

Instalimet & Riparimet

Te ne mund ti kryeni të gjitha instalimet dhe riparimet e qdo lloj paisje që ka të bëj me kompjuter.

 

image
  • Instalime të printerve të ndryshëm.
  • Instalime dhe konfigurime të paisjeve të ndryshme në sistem kabllor si dhe ne sistem pa tel.
  • gjithashtu kryejm shërbime të pastrimit apo formateve të kompjuterve.

 

 

1