Wireless zone

Internet Service Provider
photo three

CacarraNet ësht një kompani e vogël që shërben për instalimin dhe mirëmbajtjen e kompjuterëve, gjithashtu nga CacarraNet ju mund të paiseni edhe me internet për shtëpin ose biznesin tuaj.

Ne përdorim sistemin pa tel ''(Wireless)'' Shërbimet tona mund ti gjeni në regjionin e vushtrris me rrethinë.

Për më shum na kontaktoni.

Instalimet & Riparimet

Te ne mund ti kryeni të gjitha instalimet dhe riparimet e qdo lloj paisje që ka të bëj me kompjuter.

 

image
  • Instalime të printerve të ndryshëm.
  • Instalime dhe konfigurime të paisjeve të ndryshme në sistem kabllor si dhe ne sistem pa tel.
  • gjithashtu kryejm shërbime të pastrimit apo formateve të kompjuterve.

 

 

1